Our mission

Misiunea: Asociatiei Centrul de Initiativa Comunitara este de a identifica nevoile culturale, educationale si sociale ale comunitatilor si de a gasi solutii sustenabile si fezabile pentru stingerea acestora. Prin toate proiectele ce se realizeaza, Asociatia promoveaza si sustine valori ca educatia continua, echilibrul, onestitatea, forta lucrului in echipa si puterea comunitatii.

Obiective: Asociatia va initia sau sprijini planuri de dezvoltare ale comunitatii locale; Va initia campanii pentru promovarea valorilor morale, sociale si intelectuale ale societatii; Va initia si derula proiecte de dezvoltare locala si regionala in domeniul economico-social, cu finantari proprii, sau prin accesarea de fonduri publice sau private, din tara sau din strainatate; Va desfăşura activităţi culturale, educative, de instruire şi/sau de binefacere, cu titlu gratuit în folosul oamenilor nevoiaşi, al familiilor cu mulţi copii, al oamenilor singuri, bolnavilor, persoanelor cu handicap, copiilor orfani sau abandonaţi, familiilor şi persoanelor cu gospodării distruse în urma calamităţilor naturale sau altor categorii identificate. Va initia campanii umanitare; Va coordona actiuni de ecologizare regionala; Va initia si derula proiecte de dezvoltare turistica locala si regionala, cu finantari proprii, sau va actiona pentru accesareade fonduri publice sau private, din tara sau din strainatate; In vederea atingerii scopurilor si obiectivelor propuse mai sus Asociatia va desfasura programe si activitati de informare, consiliere, educatie, monitorizare.

[ Show more ]

Projects

Asociatia Centrul de Initiativa Comunitara Galati in parteneriat cu GABRIEL DRAGHICI cu sprijinul  Centrului de recuperare Delfinul, IML Motoare, PresaGalati.ro si TUTU IONATAN, demareaza in perioada 01.07.2016- 30.09.2016 Campania “Prematurii au o sansa”. Proiectul are ca beneficiar Spitalul de Obstretica-Ginecologie “Buna Vestire” din Galati (cunoscut drept Maternitatea Galati), si anume Sectia de Neonatologie, unde sunt ingrijiti copii nascuti prematur.

4,282 RON Raised:
26 Donations:
1 Supporters:

Fundraising events

Daruieste ziua ta ~ 2018

Benefiting:: Prematurii au o sansa

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations

Triplu Ultra Triatlon pentru copiii nascuti prematur

Benefiting:: Prematurii au o sansa

4,282 RON

Raised:

1

Supporters:
26 Donations

Fundraising pages

Prematurii au o sansa! Haideti sa-i ajutam!

Sunt Gabriel Draghici, corporatist, maratonist, ultramaratonist, biciclist, fundraiser si mai presus de toate tata si sot. Imi doresc sa aduc langa mi

50,000 RON Target
4,282 RON Raised
26 Donations
8.564% Complete